Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > CO2-monitoring > PH Controllers > Weipro Ph Co2-regelaar Voor Beplante Aquaria

WEIPRO PH CO2-regelaar Voor Beplante Aquaria

€162,99

Systeem aanpassen

Update Cart
 

Belangrijkste feiten

 • Inclusief regeleenheid, pH-elektrode, kalibratie-oplossing en elektrode-zuigclips.
 • Constante monitoring van aquarium pH.
 • Automatische regeling van uw CO2-dosering.
 • Verwijdert het giswerk uit de tijd dat uw CO2 aan moet staan.
 • Elimineert de mogelijkheid van overdosering van uw aquarium met CO2.
 • Geschikt voor 230v-240v AC.
 • Nauwkeurigheid: +/- 0,01 pH
 

Beschrijving

Met behulp van de pH-controller kunt u uw CO2-inzet op automatische piloot zetten en alleen CO2 in uw aquarium doseren wanneer en wanneer dat nodig is.

De pH-controller controleert constant de pH van uw aquariumwater, zodat wanneer de pH stijgt, de stekker wordt ingeschakeld, waarop uw magneetregelaar is aangesloten. Dat zet de CO2-stroom aan die de pH van het water verlaagt. Wanneer de pH uw streefniveau bereikt, wordt de solenoïde uitgeschakeld.

Een pH-controller zorgt er ook voor dat u uw aquarium niet 'overdoseert' met CO2, hetzij door een timerplug te gebruiken of het per ongeluk te lang aan te zetten, of 'einde tankdump'. Het betekent ook dat je alleen CO2 doseert wanneer dat nodig is, en dus minder CO2 gebruikt dan je anders zou doen. Een pH-controller betaalt zich dus uiteindelijk terug in bespaarde CO2-navullingen.

Verpakkingsinhoud • pH-regeleenheid

 • pH 7,0 bufferoplossing

 • Elektrode

Instructions

 • Sluit de pH-elektrode aan op de pH-aansluiting.
 • Sluit uw CO2-magneetregelaar (niet meegeleverd) aan op de controllerplug.
 • Sluit de wisselstroom aan (230V ~ 50 / 60Hz).
 • Schuifschakelaar naar 'SET'.
 • Stel met de bijgeleverde plastic schroevendraaier de "SET" knop in tot deze de pH aangeeft die u wilt dat uw aquarium handhaaft. De meeste tropische zoetwaterplanten houden van een pH van 6,5 - 6,8.
 • Schuifschakelaar naar 'PH'.
 • Giet pH 7 bufferoplossing in de elektrodehouder zodat deze halfvol is.
 • Steek de pH-elektrode in de bufferhouder.
 • Pas de "CAL / PH7" knop aan met de plastic schroevendraaier totdat het display "7.00" aangeeft. Het apparaat is nu gekalibreerd.
 • Plaats de pH-elektrode in het aquariumwater en zorg ervoor dat de dop van de elektrode zich boven het waterniveau bevindt.
 • De controller schakelt de CO2 in als de pH ~ 0,1 boven de gewenste pH stijgt. Het blijft ingeschakeld totdat de pH ~ 0,1 onder de gewenste pH daalt.
 • U kunt de pH7-kalibratie om de paar maanden controleren om een nauwkeurige werking te garanderen.
 • Klik hier om de volledige installatiehandleiding van de WEIPRO pH-controller te lezen
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Dominique Z. Geverifieerde koper 16th Mar 2023
Ik begon het vanmorgen te gebruiken; echt blij met mijn aankoop. Ik begon het vanmorgen te gebruiken; echt blij met mijn aankoop.
Tom F. Geverifieerde koper 9th Jan 2023
Een zeer nuttige aanvulling op mijn CO2 opstelling. Een tip: ik heb de hele controller op een timer gezet om er zeker van te zijn dat er 's nachts geen CO2 wordt gedoseerd. Een zeer nuttige aanvulling op mijn CO2 opstelling. Een tip: ik heb de hele controller op een timer gezet om er zeker van te zijn dat er 's nachts geen CO2 wordt gedoseerd.
Stu T. Geverifieerde koper 10th Dec 2022
Echt makkelijk in gebruik en werkt perfect Echt makkelijk in gebruik en werkt perfect
Tom G. Geverifieerde koper 18th Nov 2022
Goede co2-controller sluit gewoon de solenoïde aan, steek de sonde in uw tank en u kunt aan de slag. Goede co2-controller sluit gewoon de solenoïde aan, steek de sonde in uw tank en u kunt aan de slag.
Grant M. Geverifieerde koper 7th Nov 2022
De WEIPRO-controller werkt al een aantal weken erg goed en ik ben er erg van onder de indruk. Het is geweldig om de CO2-niveaus zeer nauwkeurig onder controle te houden en ook om te beschermen tegen het einde van de tankstorting. De WEIPRO-controller werkt al een aantal weken erg goed en ik ben er erg van onder de indruk. Het is geweldig om de CO2-niveaus zeer nauwkeurig onder controle te houden en ook om te beschermen tegen het einde van de tankstorting.
Jim F. Geverifieerde koper 26th Sep 2022
Makkelijk in gebruik en zeer nauwkeurig. Mijn CO2 staat nu op de automatische piloot. Een ding dat ik deed, was de hele controller op een timer-stekker zetten om er 100% zeker van te zijn dat ik geen co2 doseerde als de lichten uit waren. Makkelijk in gebruik en zeer nauwkeurig. Mijn CO2 staat nu op de automatische piloot. Een ding dat ik deed, was de hele controller op een timer-stekker zetten om er 100% zeker van te zijn dat ik geen co2 doseerde als de lichten uit waren.
Adrian D. Geverifieerde koper 13th Jul 2022
Werkt prima en makkelijk in gebruik Werkt prima en makkelijk in gebruik
Josh D. Geverifieerde koper 28th Jun 2022
Heel handig voor een stabiele pH die ik nodig heb voor mijn discus, en ook nog eens beschermt tegen EOTD, dus twee vliegen in één klap! Heel handig voor een stabiele pH die ik nodig heb voor mijn discus, en ook nog eens beschermt tegen EOTD, dus twee vliegen in één klap!
Douglas W. Geverifieerde koper 23rd Jun 2022
Makkelijk te gebruiken, zeer nauwkeurig en werkt echt goed. Hier is een tip - sluit de hele controller aan op een timerstekker om er 100% zeker van te zijn dat je geen CO2 doseert als de lichten uit zijn. Makkelijk te gebruiken, zeer nauwkeurig en werkt echt goed. Hier is een tip - sluit de hele controller aan op een timerstekker om er 100% zeker van te zijn dat je geen CO2 doseert als de lichten uit zijn.
Graham S. Geverifieerde koper 30th Aug 2021
Heel makkelijk te installeren en werkt perfect. Het helpt de PH binnen +/- 0,1 te houden, wat precies is wat ik wilde. Heel makkelijk te installeren en werkt perfect. Het helpt de PH binnen +/- 0,1 te houden, wat precies is wat ik wilde.
Bekijk meer reviews  Loading

Photo Viewer

WEIRPO pH-controller voor beplante aquaria
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product