Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > CO2-regulatoren > Eéntraps Met Solenoïde > Co2-regelaar Met Solenoïde, Dubbele Meters En Instelbare Uitgangsdruk

Single Stage CO2-regelaar Met Solenoïde, Dubbele Meters En Instelbare Uitgangsdruk

€123,49

Systeem aanpassen

Update Cart
 
 

Belangrijkste feiten

 • Ontwerp en fabricage van de hoogste kwaliteit.
 • Instelbare uitgangsdruk 0-8 bar om te voldoen aan de behoeften van elk aquarium (20L - 3000L).
 • 12v Magneetventiel met magneetventiel zorgt ervoor dat CO2 op vastgestelde tijden kan worden in- en uitgeschakeld.
 • Pisco naaldventiel met hoge precisie voor ultieme doseerregeling.
 • Uitgang kan worden afgesteld om te kunnen worden gebruikt met horizontale of verticale CO2-cilinderkleppen.
 • Dubbele manometers geven de ingangsdruk en de uitgangsdruk weer.
 • Industrie standaard moer, compatibel met DIN 477 / BS 341 No. 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dekt het VK, Europa en Azië).
 • Werkt met elke CO2-diffuser.

Beschrijving

De ééntrapsregelaar met instelbare druk vermindert de hoge druk van een CO2-cilinder tot een lagere en bruikbare druk voor gebruik in het aquarium. De mogelijkheid om de werk- / uitvoerdruk aan te passen, zorgt ervoor dat de regelaar in staat zal zijn aan de behoeften van alle aquariumvereisten te voldoen; of dat nu een enkele CO2-diffuser of meerdere diffusors is, deze regelaar kan worden aangepast om de vereiste druk te leveren.

Standaard is een Pisco-ventiel met hoge precisie gemonteerd, waarmee u eenvoudig en ongelooflijk nauwkeurig de CO2-dosering kunt regelen. Als gevolg hiervan is de regelaar geschikt voor kleine / nano-aquaria omdat de bellenstroom (dosis) kan worden verlaagd tot slechts 1 bel / 10 seconden.

Omdat de Pisco-klep kan draaien, kan de regelaar worden gebruikt met horizontale of verticale cilinderkleppen. De steel / moer kan ook worden verwijderd en kan vervolgens worden aangesloten op nano-cartridges, waardoor de regelaar geschikt is voor nano-aquaria en veel grotere aquaria.

Het geïntegreerde magneetventiel biedt de mogelijkheid om de CO2 automatisch af te zetten met tussenpozen, bijvoorbeeld om te synchroniseren met de aquariumverlichting. Dit zorgt ervoor dat CO2 niet wordt gedoseerd wanneer het niet nodig is, en zal daarom de levensduur van uw CO2-cilinder verlengen en geld besparen. U kunt er ook voor kiezen om te upgraden naar een 12v DC-solenoïde (inclusief nettransformator), die zorgt voor een veilige werking bij lage temperaturen en gegarandeerd geen ruis.

Dubbele manometers geven de cilinderdruk en de uitvoer / werkdruk aan.

Instructions

 • Zet de regelaar op uw CO2-cilinder vast met een moersleutel of sleutel. Gebruik uw handen niet om vast te draaien, het zal niet voldoende afdichting creëren en waarschijnlijk lekken.
 • Stel de uitgangsdruk in op het minimum door de drukregelknop volledig tegen de klok in te draaien.
 • Sluit de naaldklep door deze volledig met de klok mee te draaien.
 • Steek de solenoïde in een stopcontact en schakel in.
 • Open de gasstroom uit uw CO2-cilinder.
 • De cilinderdrukmeter zal nu de druk van de cilinder aangeven. Draai de drukregelaar met de klok mee totdat deze 40PSI aangeeft, wat een goed startpunt is voor een enkele diffuserinstallatie.
 • Draai
 • met de bellenteller bevestigd, het naaldventiel tegen de klok in om het gewenste belvolume te bereiken. 1 bubbel / seconde is geschikt voor een aquarium van 150 liter - pas uw dosering aan overeenkomstig dit, dwz 2 bellen / seconden voor een aquarium van 300 liter.
 • Klik hier om de volledige handleiding van de regelaar te lezen
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Stephen C. Geverifieerde koper 3rd Jul 2019
Zeer uitstekende kwaliteit Zeer uitstekende kwaliteit
Leslie S. Geverifieerde koper 15th May 2019
Best eng om na te denken over het opzetten, online instructies zijn volkomen duidelijk en bleken eenvoudig en verstandig te zijn. Hou ervan. Best eng om na te denken over het opzetten, online instructies zijn volkomen duidelijk en bleken eenvoudig en verstandig te zijn. Hou ervan.
Graham C. Geverifieerde koper 13th May 2019
Perfect geeft u volledige controle en veilig Perfect geeft u volledige controle en veilig
Harry F. Geverifieerde koper 12th Mar 2019
Fantastisch product, geweldige kwaliteit en fantastische service en waarde Fantastisch product, geweldige kwaliteit en fantastische service en waarde
Björn Bl. Geverifieerde koper 30th Jan 2019
Dit is een geweldige regulator, gemakkelijk te gebruiken en werkt geweldig. Dit is een geweldige regulator, gemakkelijk te gebruiken en werkt geweldig.
Helle R. Geverifieerde koper 29th Jan 2019
Zolang iemand doet wat het zegt in de installatie-instructies, werkt alles prima. Zolang iemand doet wat het zegt in de installatie-instructies, werkt alles prima.
Phil F. Geverifieerde koper 9th Jan 2019
Gekocht als onderdeel van het Pro CO2-systeem. Dit is mijn eerste CO2-systeem, dus ik heb er niets om mee te vergelijken, maar ik ben erg onder de indruk van hoe gemakkelijk het was om het te gebruiken en het lijkt erg goed te reageren op veranderingen in druk en stroomsnelheid. Gekocht als onderdeel van het Pro CO2-systeem. Dit is mijn eerste CO2-systeem, dus ik heb er niets om mee te vergelijken, maar ik ben erg onder de indruk van hoe gemakkelijk het was om het te gebruiken en het lijkt erg goed te reageren op veranderingen in druk en stroomsnelheid.
Rob V. Geverifieerde koper 7th Nov 2018
werkt perfect,en als de aansluiting van de bellenteller op de pisco naaldventiel niet zou bewegen zou de regelaar 5 sterren hebben gekregen werkt perfect,en als de aansluiting van de bellenteller op de pisco naaldventiel niet zou bewegen zou de regelaar 5 sterren hebben gekregen
Alan G. Geverifieerde koper 18th Sep 2018
Stevig gebouwd en zeer nauwkeurig, topteken Stevig gebouwd en zeer nauwkeurig, topteken
Dave G. Geverifieerde koper 21st Aug 2018
Slechts een paar dagen gebruikt, maar het lijkt me echt goed. Druk en doorstroming zijn zeer gemakkelijk te regelen en ontvankelijk voor veranderingen. Slechts een paar dagen gebruikt, maar het lijkt me echt goed. Druk en doorstroming zijn zeer gemakkelijk te regelen en ontvankelijk voor veranderingen.
Bekijk meer reviews  Loading
Eéntraps CO2-regelaar bevestigd aan horizontale cilinder
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product